Wednesday, December 22, 2010

segmen jom berkenalan


 segmen anjuran cikgu akim ni menarik minat i untuk i tumpang sekaki dengan blogger² lain.mau join juga lah.dengan harapan kawan² i akan bertambah

syarat² bagi sesiapa yang nak join segmen ni seperti yang i dah selesaikan di bawah ni...senang je...just jawab je soalan² yag cikgu akim bagi tu...
1) buat n3 bertajuk "segmen jom berkenalan"
~ done ~

2) paste banner dan linkkan
~ done ~

3) jawab 7 soalan

apakah status anda
single tapi sudah berpunya
~ done ~

ceritakan tentang diri anda
perempuan,26 tahun,anak ke2,dari pahang,bekerja di kl,baru nak sambung belajar 2011 ni
~ done ~

apa pendapat anda tentang dunia blog
seronok sebab boleh kenal ramai kawan² baru,boleh baca macam² cerita,boleh dapat pelbagai info
~ done ~

nasihat anda kepada rakan² yang baru nak wat blog
layakkah i memberi nasihat di sini...?i juga masih baru...hmmm...jadilah diri sendiri semasa berblog
~ done ~

nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda
masih mencari keunikan tersendiri...belum jumpa lah...
~ done ~

sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog
i akan menulis selagi masih ada idea untuk dicurahkan dalam ruangan storymory ni...impian?owh...i sangat la berbesar hati kalau dapat kumpul kawan² baru seramai yang boleh...persahabatan itu sesuatu yang indah kan...
~ done ~

4) tag 4 rakan blogger anda
erkkk...cikgu akim,i masih la terlalu baru...belum ada kawan...huhuhu...sedey seh!camner nak tag?
~ done ~

5) link kan n3 ke ruangan komen beliau
~ done ~

2 comments:

mary ann ;) said...

wahh..nie belog baru buat ekk..hepi berblogging ya..tak apa, nnt lama2 ramai lah kwn tu..;)

follow sini ya ;)

riza said...

tq mary ann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...