Wednesday, February 23, 2011

apa ada pada umur...?

dari tahun ke tahun,angka usia pasti akan bertambah.menjadikan diri kita lebih muda tua.yeeehaaaaa!satu perkara yang menyeronokkan ke?heh!tak berapa seronok la sangat kot.huhuhu...

ramai yang cakap..ada apa pada umur?betul la tu...apa la sangat kan?cuma nombor yang menunjukkan usia kehidupan kita je...i tak kisah pon...pada i,itu akan menjadikan kita manusia yang lebih matang seiring dengan peningkatan usia.(kadang-kadang tak matang jugak...masih seperti kebudak-budakkan)

ketidakseronokan apabila bertambahnya usia ni adalah orang-orang sekeliling sebok dan menyebok bertanya soalan tak sudah-sudah.... "bile nak kawen?" "bile nak kawen ni...?" "dengar citer dah nak kawen...bile lagi...?" adeh....tak habes-habes ngan soklan keramat tu...tak suke tau!letih nak jawab soklan yang sama la....

kalau i nak kawen nanti...ada la kad jemputan yang sampai kat depan pintu rumah u ols ok...tak payah susah-susah nak tanya.ini setiap kali chat itu la modalnye.haish!letih mak!

sebulan lagi akan meginjak ke angka 27.sila jangan tanya soalan itu ye kawan-kawan....kalau nak kawen nanti tak payah tunggu u ols tanye...i sendiri akan war-warkan kisahnya di sini.

cr: umur tu kayu ukur pada status ke?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...