Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !


ini kali kedua i join segmen abang ben yang glamer n fames ni...saja je suka²...hehehehe...kali ni i join segmen BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

kenapa x suka ANONYMOUS?
semak...ntah sape² je...ingat orang x kenal dia, dia boleh komen suka ati dia la konon!bwekkkk!

pengalaman bersama ANONYMOUS
ada yang x suka pasal entry i, komen punye la panjang berjela²...letih nak membaca...ayat dah la tak bertapis...habis serdak² semua keluar...eeeee....tak reti nak komen elok² ke?

nasihat pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog 
berblog itu hak setiap individu...tapi kalau tak suka pon biar berpada²...baik pada pemilik blog ataupon pengomen/pengkritik.sila gunakan ayat yang bersesuaian ye.jaga sensitiviti orang lain sama...

pada sapa² yang ada pengalaman ngan cik ANON tu boleh la join segmen abang ben kita ni ye...nak tau lebih lanjut klik je kat SINI ok...

15 comments:

sabenazakey said...

sokong.tak suka cik anon.

riza said...

@ sabenazakey: thanks sudi singgah... :)

fahmie firas said...

Jumpa awak dari segmen abg BEN ASHAARI
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

riza said...

@ fahmie firas: thanks dtg terjah dan follow...nant saya terjah balik ye... :)

QueenImah said...

betul2...
ima juga tak suka...

Lulu caldina said...

Biasanya, kalau komen yang membina, lulu publish jer...Maknanya dia jujur..Tapi memang benci jugalah,kan yang suka menjatuhkan org tapi tak berani nak letak nama sendiri...huh

Nisa' Pasir Gudang said...

kite pun belum berkenalan ..jgn mara aa kalau komen

nice blog , cepat loading =)

riza said...

@ QueenImah: kan...kalau cakap baik² ok la lagi...tapi selalunya banyak yang menaikkan darah je...huhuhu

@ Lulu caldina: setuju!penakut sebenarnya tu...

@ Nisa'Pasir Gudang: salam kenal...

Hackers said...

hi..blogger baru ye..hackers follow ye...jahat kan anonymous

Tina Othman said...

tak berani nak komen guna identiti sendiri, pelik lah

solo molo said...

memang tak suke...
geram jer...
grrr....

nadiemsharmz said...

salam..golek2 dari BA punye segmen...

katakan TIDAK pada MAKCIK PAKCIK ENON!!!!hehehhe

pRiNCe said...

sy suke blog ni...hahahaha
kite same2 lah kcewa ngn cik anon tu...

... said...

as salam..
ziarah dari blog encik ben~
setuju! anon penakut~

hmm..anon..ada pro dan con..
memang sarkastik..
tapi yang penting, jangan ada prejudis. mana teguran yang baik dan membina, kita ambil sebagai pengajaran. yang buruk, jadikan sempadan ;)


SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com


saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

Sekamar Rindu said...

salam...

singgah dari blog abg ben dan folo blog awak ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...