Tuesday, April 5, 2011

keletihan ber'blogwalking'

baru selesai menjelajah ke 100 blog dalam kumpulan 8...
hehehehehe...
penat seyh!
berpinar bijik mata i ni haaaa....
tulisan pon kejap nampak besar...kejap nampak kecik...
adoi...sakit la gini...
pape pon memang enjoy la....

kejap lagi mau jalan-jalan ke kumpulan lain pulak...
nak kasi mata berehat dulu...
daaaa!

11 comments:

Nur @n!sa said...

haha bgus la dear abih 100 p jelajah yam nk buat sampai 20 je lepas td..hahaha tibe2 bnyak kije lak..

rafidahfarhana said...

chak!
kunjungan ahli kumpulan 8
yeah!

riza said...

Nur @n!sa: takpe...pelan-pelan ok...ada masa nanti boleh la abeskan...salam kenal...

rafidahfarhana: chak! kembali...hehehehe...

Anna said...

wow!rajin sgt laa awak ni.dah geledah kump. 8~ :) saya membalas kunjungan n follow awak balik. salam perkenalan yer.

sobri yaacob said...

terjah blog kamu...mari kasi gegar kmplan 8...fllow u..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

woot!! woot!! sampai letih2 ek BW.. fuyoooo!! anyway, thanks sebab BW kat blog saya.. kasi gegar sini plak!!!

iLa suHaiLa said...

gegar kumpulan 8..wuahahaha!!

hqfizulhqkim said...

kunjungan dari group 10 :)(:

Cik Puan Zura said...

Assalamualaikum pembuka kata
bersama senyuman yang menawan
jemput lah ke blog saya
sebagai kawan bukan lawan..

dah abis melawat ek..saya baru link ke 50 neh...tenet slow... adoi... follow saya ye

siti norlaili yusof said...

hai,1st time singgah cni..tgk blog ni mata terus segar dengan 'kehijauannya'..hihi..

selamat berblogging... :)

Aiman Raziff said...

hi... blogwalking blogwalking... slaam dari kumpulan 10... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...